3 utfordringer som aktiv blogger

  1. DU MÅ VÆRE MOTIVERT FOR Å SKRIVE
  2. DU MÅ HA EN TYDELIG PLAN FOR INNHOLD
  3. DU MÅ TÅLE TANKEN PÅ AT ANDRE MENER DU ER HELT PÅ JORDET

Holde liv i en blogg med kortsiktig plan

Det tidlige arbeidet med bloggen min var enkelt. Jeg hadde masse stoff, masse motivasjon og en hel del forventningsfulle følgere. Vel, når jeg sier jeg hadde masse stoff viser vel det litt av den åpenbare utfordringen med bloggen min. Jeg hadde mye stoff for blogging i ei uke. For det skulle jo bare være en artig greie.  Derfor hadde jeg ikke noen langsiktig plan. Jeg hadde noen artige videosnutter og fine opplevelser ombord Statsraad Lehmkuhl som jeg ville dele med andre. Så ønsket jeg at skuta og mannskapet skulle få litt publisitet. Det oppnådde jeg. Men der stoppet vel egentlig bloggen også opp.

Turen til Shetland varte i nøyaktig 96 timer. Jeg var iland på Shetland i 7-8 timer. Jeg hadde lite bilder og videoer selv, og var avhengig av å få tilsendt fra andre. Da skal en være temmelig kreativ for å holde liv i bloggen. Når seertall stupte i tillegg til at skriveformen ikke var tilstede, kunne det lett være dødsstøtet og RIP til min blogg.

Men så sa kona noe lurt. Så sa Svigermor noe bra. Så fikk jeg bittelitt skryt ifra et utvalg lesere. Så så jeg hva enkelt andre bloggere gjør når de trolig mangler innhold til bloggen sin. Så løftet jeg meg selv opp ved å lese flere av mine egne innlegg (Kona mener at jeg selv er min egen aller største fan). Så fikk jeg forespørsel om å snakke om bloggen min til en enorm folkemengde. Så fikk jeg muligheten til å være med en gammel venn på seiltur. Så møtte jeg en helt sinnsykt dyktig selger på Storsenteret (Jeg blakket meg fullstendig et år, fordi hun lesset på med klær over forhenget i prøverommet).

Og som et resultat av det ovenfornevnte, kom motivasjonen kom tilbake!

Jeg setter meg derfor ned og lager en langsiktig plan for min blogg. Innhold, alternativt innhold, eventuell navnendring, publisitet og ikke minst arbeidet med å reise på ekspedisjon igjen! ShetlandsBlindheim skal på ekspedisjon igjen!


#Shetland #Seiling #Reise #sjø #hav #Båt #Skute #Klassetur #Skoletur #leirskole #Mann #Humor #Ålesund #Kolvikbakken #Teambuilding #Mote #sjømann #Kvinne #Klær #fotball #trening

7 kommentarer til «3 utfordringer som aktiv blogger»

  1. Oi, så bra innlegg:)) flotte bilder:) og kona di er så herlig:) Jeg ble inspirert av innlegget ditt, du formidler godt, ærlig og rett fra hjerte opplever jeg. Lykke til, for dette gleder jeg meg til å lese mere om og følge deg. Ønsker deg/dere en finfin mandag:)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.