Aafk – En klubb med MOT!

Aafk er en klubb hvor spillerne spiller med MOT-logoen på ryggen. En klubb som har valgt å være med i arbeidet med å skape trygg og robust ungdom. Ungdom som lettere tar egne, gode valg, valg som er gode både for seg selv og de rundt. Denne uka ga klubben familien min en skikkelig dose flybensin! Se bildene, og du vil forstå!

Syver og Ylva heiet på Aafk både før og etter kampen.

Invitasjon til Color Line Stadion

14. mai blei jeg kontakta av Kristin Herje Nørve, i Aafk. Hun lurte på om Syver og Ylva ville være maskotter i kampen mellom Aafk og Tromsdalen 16.mai. Ungene var ikke inne da hun ringte, men jeg antok at det var noe de absolutt kunne tenke seg. Et par minutter ut i samtalen kom de inn døra. Da jeg fortalte hva de kunne få være med på ble de virkelig glade. Selvsagt ville de være maskotter! Og da vi fortalte hva oppdraget innebar, ble det virkelig spennende. Som maskotter fikk de nemlig omvisning på stadion, Aafk-effekter og is. Bare det i seg selv var spennende. Men da de fikk beskjed om at de også skulle få være med spillerne inn på fotballbana, foran publikum, blei forventningene virkelig store. En fantastisk gave til familien Blindheim! Fra en klubb som spiller med MOT på drakta, men som også viser at de er en klubb som lever etter MOTs verdier. Heia, Aafk!

Utenfor Color Line Stadion med adgangskort og det hele

En stor opplevelse, for hele familien

Etter en flott omvisning på stadion, endte vi til slutt nede på kunstgressmatta. Fra sidelinjen fikk vi se spillerne varme opp og vi fikk hilse på de andre maskottene, Tare og Tango. Selv om Ylva har vært litt skeptisk til så store kosebamser før, kom de fire maskottene godt overens med hverandre.

Ikke så lett å ta imot drops når en ikke ser så godt. Da var det stas å grave fra korga til Tare.

Det som var opplevelsens høydepunkt, var å få møte spillerne i spillertunnelen og deretter gå ut på bana sammen med dem. Begge ungene hadde bestemt seg for at de ville gå ut sammen med Andreas Lie. Han er onkel til noen venner av ungene. Det er jo selvsagt også Oddbjørn, men det var likevel Andreas som blei valgt, selv om det viste seg at han hadde skikkelig klissete keeperhansker. Ylva fikk til og med bære vannflasken hans. Gjett om det var flere enn ungene som var stolte da!

Ungene fikk gå inn sammen med Andreas, som også mottok pris for innsatsen forrige kamp

Kampen så vi fra glimrende plasser over spillertunnelen og kampen endte 5-0 til Aafk. En fantastisk opplevelse, både for små og store.

På tribunen før kampstart. Der hadde vi god utsikt til Andreas som varmet opp til kampen.

En kaptein med Mot på armen

Etter kampen møtte vi foreldrene til Andreas og Oddbjørn Lie. Vi kjenner de ifra før og blei stående å prate. Ungene hadde mye på hjertet, og det er ikke uvanlig at jeg har også. Etter en liten stund kom Oddbjørn Lie bort til oss, og det første Ylva la merke til var MOT-logoen på overarmen. En logo som betyr mye for oss som familie akkurat nå. Oddbjørn er nemlig kaptein på Aafk, og det var kapteinsbindet Ylva kommenterte da han kom bort. Ungene fortalte selvsagt om de klissete keeperhanskene til broren hans, og Oddbjørn fortalte at de var klissete fordi Andreas spytter de. Dette var selvsagt sagt med et lurt smil, men jeg antar at ungene kjøpte forklaringen.

En stor dose flybensin

Tusen takk til Aafk, og arrangementsansvarlig, Kristin Herje Nørve, takk for en nydelig opplevelse! Takk for at dere ga oss en skikkelig dose flybensin, og det akkurat nå. Takk for at dere er en klubb med MOT! En klubb som har valgt å være med i arbeidet med å forsterke MOT sitt budskap gjennom å sørge for gode forbilder og rollemodeller på laget.

Vis MOT, Mot til å bry deg og Mot til å leve, hver eneste dag!

Lurer du på hva flybensin er? Se innlegget mitt, Flybensin, positiv energi mellom mennesker

Lurer du på hvem ShetlandsBlindheim er? ShetlandsBlindheim, et modig forbilde!

Lurer du på hvem som er den modigste jeg kjenner? Syver, et modig forbilde

2 kommentarer til «Aafk – En klubb med MOT!»

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.