Alenetid med kona. Ungene på overnatting! Fritt fram?

I dag hentet svigermor ungene på skolen. De skulle nemlig ha juleverksted. Juleverksted nå når jula nærmer seg… Ungene elsket det, selv om jeg mener de er LITT tidlig ute. Lydia og jeg spiste middag sammen med de før vi fikk klar beskjed om å komme oss hjem. De skulle selvsagt være alene hos mormor. Og jeg skulle være alene med Lydia.

Egentlig var min umiddelbare plan ganske kjedelig og lite romantisk. Jeg så for meg Playstation og frossenpizza på gutterommet, mens Lydia var på trening. Playstation ble det, men Lydia reiste ikke på trening. Hun blei hjemme. Det var da jeg fikk ideen. Ideen om en tur under stjernehimmelen. En tur hvor vi kunne holde hender, trene OG prate sammen. Jeg kan telle på én finger hvor mange slike turer vi har hatt det siste året.

Med ull, boblejakker og refleks spaserte vi under stjerneklar himmel og pratet sammen. Lenge. Det var virkelig kjekt! Det var noe vi bør gjøre oftere. Hender holdt vi ikke, ettersom jeg hadde kledd meg med enorme votter. Så stive og store at et hvert forsøk på å holde hender blei avbrutt.

Da vi kom hjem fikk jeg velge kveldsmat mot at Lydia fikk velge tv-program. Jeg slengte sammen ei pannekakerøre, mens hun satte på favorittprogrammet ditt. Kirurgiske katastrofer. Kirurgiske katastrofer. Say no more! Det nekter jeg faktisk! Jeg setter ned foten, nå blir det heller Bloggerne.

Legger ved et lite bilde av studioet til ShetlandsBlindheim on screen. Svigermor er grei.

3 kommentarer til «Alenetid med kona. Ungene på overnatting! Fritt fram?»

  1. For en herlig kveld:)) så gode dere er<3 koselig innlegg:)) Et tips for en annen medblogger også dette, tommel opp for det, tusen takk:))
    Ønsker deg en finfin tirsdag:))

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.