Ei stjerne som deg…

Du vet når sangen bare treffer, og passer alt du har erfart? Og sangen dukker opp på et tidspunkt hvor den spiller på hele ditt følelsesregister?

Vi har valgt å dele litt av det vanskelige vi har vært gjennom de siste månedene. Både arbeidskolleger og venner og bekjente har fått den informasjonen vi mener de bør ha. Hvor mye vi velger å dele i sosiale medier er vi ikke sikre på ennå, men om det kan hjelpe eller motivere andre, kan det hende vi deler mer. Likevel mener jeg at de innleggene jeg har skrevet, kan ha verdi selv om leseren ikke har full kontroll på hvordan vi har det i familien. Jeg mener at innleggene kan fungere uten at dere vet alt.

Håpet sitt i skuggen»

Jeg kan ikke helt forstå hvordan teksten «Håpet sitt i skuggen»  blei til, nå like før nyttårsaften. Jeg skreiv den med utgangspunkt i egne følelser og opplevelser i månedene før jul. Likevel mener jeg teksten kan treffe og gjelde andre også, andre som har hatt sine kamper og vanskelige opplevelser.

Trygve Skaug

Like før jul blei jeg tipsa om Trygve Skaug. Jeg leste litt om han for å se hva slags erfaringer og opplevelser han hadde som kunne gi energi og motivasjon for hans tekstproduksjon. Kanskje var det Skaug sine tekster som gjorde at jeg selv turte å skrive? Han inspirerte og motiverte i alle fall. Da jeg begynte å lytte til tekstene hans var det spesielt én som traff meg knallhardt. Både i magen og i hjertet. Den er hva vi opplever nå. Den er hva vi føler og den er hva vi håper. For den gav også håp! Lyset vinn alltid!

Spotify: Ei stjerne som deg – Trygve Skaug

«Håpet sitt i skuggen»  Skrevet med ønske å fortelle en historie andre kan kjenne seg igjen i.

Vis MOT, Mot til å bry deg, Mot til å leve og Mot til å ta egne valg. Velg å være et lyspunkt i andres liv! 

4 kommentarer til «Ei stjerne som deg…»

 1. Alltid! Det å vise mot er viktig! Vis mot til å stå opp for urett, for å forsvare de som har det vanskelig og for å kjempe for dem som ikke lenger har krefter til dette selv! Kjemp for rettferdighet og kjemp for kjærlighet.
  Ønsker deg og dine alt vel!

  1. Hverdagsaktiv: Absolutt! Jeg er så enig. Tusen takk for at du er med og gir energi med gode innlegg som viser at du er et godt forbilde. Stå på for å vise andre en vei gjennom det vanskelige. Trening med mening, mestring for livet!

 2. Det er som å komme «hjem» når jeg opplever det du begynner innlegget med<3 Inn i hjerte, men oppleves enda lenger inn en det også...
  Du viser ALLTID MOT i alt du skriver og beskriver og deler rett fra hjerte, en drømmelærer, pappa og ektemann, rollemodell for andre, en inspirasjonsspire som gir motivasjon og styrke til de du omgir deg med. At dine ord på bloggen er (slik jeg opplever det) et bevis på at et menneske ikke vet hvor sterk en er før en ikke har noe annet valg.
  Heia deg og dere, din nydelige familie<3
  Heia kjærligheten, tro og håp, men mest av alt heia de som kjemper en kamp ingen vet hvordan det er å «gå»... og tusen takk for at du deler<3
  Sender gode tanker din/deres vei<3

  1. Orkidedatter: Tusen, tusen takk for nydelig tilbakemelding! Det gjør så godt! Og om jeg kan treffe, om så bare noen få, med det jeg skriver, så er jeg meget fornøyd! Ha en suveren dag!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.