Er mine blogginnlegg verdt å lese?

I går kveld, etter at ungene hadde lagt seg, skreiv jeg innlegget om tro, håp og kjærlighet. Et innlegg jeg ønsket at hvem som helst skulle kunne lese og føle at de kunne identifisere seg med innholdet. Det er ikke lett, og jeg er usikker på om jeg fikk det til. Etter mange forsøk ble innlegget slik det ble, og jeg valgte å anse det som godt nok og jeg publiserte det. Jeg vet at det ikke var et gunstig tidspunkt for publisering. Det var seint på kvelden og mange hadde sikkert lagt seg. Likevel publiserte jeg det, kanskje mest fordi jeg kjenner at blogginnleggene hvor jeg bruker følelsene mine, er ferskvare. Det må ut når det er klart, uavhengig av når på døgnet. Slik har i alle fall jeg opplevd det.

I et intervju i Nytt i uka, denne uka, sa jeg at jeg ikke er så opptatt av antall lesere. Det stemmer for mange av mine innlegg, men ikke innleggene hvor jeg skriver om forbilder. De innleggene vil jeg at så mange som mulig skal lese. Derfor er jeg utrolig takknemlig for alle som liker og deler innleggene mine på facebook. Det gjør at jeg kan nå flere mennesker. Samtidig har jeg brukt facebook sin egen annonseringstjeneste på noen av de innleggene. Dette er i utgangspunktet mye dyrere enn det er verdt, men det har gitt meg mulighet til å nå flere med tekstene mine.

Kanskje mener du at noen av innleggene mine er verdt å lese. Kanskje mener du at bloggen min kan være verdt å lese for andre. Kanskje du mener at det er verdt å støtte en mannlig blogger i et blogghav preget av kvinnelige bloggere. Kanskje du lar deg underholde av noen av innleggene mine. Kanskje noe av det jeg har skrevet rører deg. Kanskje det kan være verdt å hjelpe meg å nå ut til flere? Del gjerne noe av det jeg skriver med andre. Velg gjerne et av innleggene mine og del det på facebook. Jeg hadde satt enormt stor pris på det.

Tusen takk!

#MOT #VisMot #Brydeg

6 kommentarer til «Er mine blogginnlegg verdt å lese?»

  1. Jeg setter utrolig pris på dine innlegg:) jeg digger bloggen din, og at du er mann inne i blokka her er skikkelig trivelig:) du skriver alltid gode innlegg, ofte der jeg blir rørt, blir bevisst, reflektert eller på en eller annen måte «toucha» i hjerterota. Du er inspirasjon, du er en rollemodell, du er et stort forbilde for mange. Håper du når ut til mange med alle dine innlegg. Dine bokstaver, ord og skriverier er så verdt å lese for å få en annen bloggopplevelse her inne, og det er jeg så takknemlig for å få et innblikk i:) Tusen takk, og kjør på, heier på deg. Håper du får en super fin dag:)

    1. Orkidedatter: Du motiverer meg for videre blogging. Dine tilbakemeldinger er gode, positive og med på å gjøre at jeg har Mot til å dele det som også er vanskelig å dele. Takk for det! Tusen takk!

  2. I går kveld va ej å ca femti seksti andre i en bursdag på Nestun og der va han shetlandsblindheim omtalt. For en fin blogg Øyvind he va d ei som sa og då var der nokre som va enig og andre blei nyskjerrige og ville høyre meir! Tru du fekk dej nokre nye lesara i går!
    Stå på mister Blindheim for du e veldig flenke å formidle t oss lesara og svigermor e en trufast leser.. Sorg he ej virkelig også fått kjent på dei siste to åra. La oss leve som dagen i dag e den siste! Lett? Overhodet ikkje!

    1. Lisa: tusen takk, kjære! Så kjekt å høre. Skal en blogg overleve e det nok slik at en må føle og oppleve at en når fram til andre. Hvis ikkje e det nok bedre å skrive dagbok. Takk for at du e der for me og støtta me 🙂 klem!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.