Før dere deler bloggen min og ler av de morsomme reklamebildene, les dette!

14.04.19: Dette innlegget ble skrevet da bloggen min lå på blogg.no. Der ble vi pepret med reklame og da gjerne reklame basert på lesernes nettvaner. Det førte til noen artige situasjoner hvor lesere stilte spørsmål til meg angående bruken av reklame.

I løpet av det siste døgnet har jeg fått spørsmål og artige kommentarer angående reklamebildene i bloggen. Det kan være greit at dere er klar over at disse ikke er annonser som jeg har noen påvirkning på. De vil se forskjellig ut for hver av dere og speiler vel egentlig deres nettaktivitet. I ett spesielt tilfelle speiler den vel egentlig også en av mine trofaste følgeres nattaktivitet også, ettersom en av annonsene fortalte historien om Svein og hvordan han fikk kontroll på hyppig vannlating om natten. Vær klar over dette fenomenet før dere deler bloggen min og samtidig legger ved en kommentar som, «litt mye reklamering for prevensjonsmidler, men en artig blogg», «Litt kleint med de reklamesnuttene for behandling av fotsopp!», «Bloggen er bra, hadde det ikke vært for for at den reklamerer så fryktelig mye for datingtjenester!».

Et vennlig varsku, og et ønske om deling av bloggen min.

En ørliten teaser og frampek legges inn under. Seilført skip!


#Shetland #Seiling #Reise #sjø #hav #Båt #Skute #Klassetur #Skoletur #leirskole #Mann #Humor #Ålesund #Kolvikbakken #Teambuilding #Mote #sjømann #Kvinne #Klær #

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.