Gaming og halvgamle mannfolk!

I dag har jeg tatt livet av en haug av romvesener. Jeg har løpt rundt i et stor univers og gjort oppdrag for menneskeheten. Det gjør jeg innimellom og ser på det som en fin avveksling fra jobb og rollen som ektemann og familiefar. Kona mener mangt og mye om denne playstationen, men jeg bryr meg virkelig ikke. Jeg har mang en gang forsøkt å forklare hvorfor jeg liker å ta en pause fra det virkelige liv for å leve som actionhelt i spillverdenen. Hun gidder ikke høre. Jeg har også fortalt henne at den gjennomsnittlige spillkjøper og gamer, ikke er spesielt mye yngre enn meg. Hun gidder ikke høre på det heller. Jeg har til og med fortalt henne at jeg er ganske god. Som om hun bryr seg!

Jeg gir opp å forsøke få henne til å forstå, det funker ikke. Jeg skifter strategi. Jeg ønsker å dele en liten hemmelighet med dere. Lydia er nemlig litt av en gamer selv. For da jeg var nede og spilte Ps4, satt hun og tok imot bestillinger bak kassa i en restaurant. Ja, en restaurant i et spill på ipaden som hun sier hun lastet ned til Ylva. Hun lurer ikke meg. Hun er en liten spillnerd hun også! innerst inne! Der hun sitte og tar imot bestillinger på kaker, kaffe og sløsj!

8 kommentarer til «Gaming og halvgamle mannfolk!»

  1. Herlig 🙂 gamere som oss burde det være flere av. Et aldri så lite avbrekk i hverdagen er bare sunt. Selv går det i battlefield på ps4 her. Nyter det, og jeg er over femti! Min kone skjønner det heller ikke, men liker at jeg koser meg:)

  2. Fortsett du Øyvind. Selv din gamle onkel er en spillnerd (men det visste du sikkert). Jeg spiller EVE online i verdensrommet og har spilt det siden 2006. Stå på.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.