Høstfest på Halloween, helt topp!

Ungene mine har gledet seg til halloween. De har gledet seg til fest og godteri og har allerede godteribøttene klare. På Valderøya hvor vi bor, arrangeres det høstfest på barneskolen med kjekke aktiviteter. Arrangementet er gratis og sponset av skolens foreldreutvalg. Alle 1.- 4.klassinger er invitert og festen holdes i skolens gymsal. På festen blir det dans, leker, konkurranser, ansiktsmaling og godteri. Det ar valgfritt å kle seg ut.

Slike arrangementer holdes på mange av landets barneskoler. Jeg er superhappy for tilbudet og gjorde mine første erfaringer med det i fjor da Syver deltok for første gang. Ungene hadde det helt topp og som pappa fikk jeg se jeg et arrangement som passet alle. Det som for noen er en skummel dag, blei gjort til en dag med fokus på lek og moro. Det likte jeg godt. 

De siste par årene kan jeg ikke huske at vi har fått besøk på døra på Halloween. Og forrige gang vi fikk besøk, var det en gjeng unger som blei skysset rundt i nabolaget i bil. Selv om det kunne vært kjekt å gå rundt sammen med ungene fra dør til dør etter godteri, og kanskje fått gjort noen pek også, er jeg mer happy med at ungene reiser på fest sammen.

Takk til FAU ved Valderøy barneskole. Takk for et positivt og inkluderende tilbud til ungene våre.

Syver i oppblåsbart kostyme.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.