Hvordan følge med på ShetlandsBlindheim?

Facebook

De fleste av dere er blitt kjent med ShetlandsBlindheim gjennom Facebook. Det er i alle fall der de fleste av dere har møtt på innleggene mine. Dersom dere liker siden til ShetlandsBlindheim på facebook vil dere få varsel hver gang det skjer noe inne på siden. Da får dere varsel på facebook, noen først når dere logger dere inn, andre ved hjelp av pushmeldinger. På Facebook har dere samtidig mulighet til å like eller dele de innleggene dere finner verdt å dele. Det gir andre muligheten til å lese tekstene mine. Det setter jeg stor pris på.

 

Alternativer til Facebook

Men trenger dere å være aktive på facebook for å henge med på hva som skjer på bloggen min da? Nei, dere gjør egentlig ikke det. Heldigvis! Det er ikke alle som liker seg på Facebook. Da skal dere få noen alternativer av meg, som dere kan bruke for å følge meg, eller andre bloggere, uten å måtte gå innom facebook.

 

Bokmerke i nettleseren din

Selv om dere ikke er ofte innom facebook, er dere sikkert likevel innom andre kanaler på nettet. Kanskje dere er innom nettleseren og sjekker nyheter? Kanskje dere planlegger reiser for sommeren? Sjekker mail? Kanskje dere leser bloggen til Funkygine? Da kan dere også titte innom bloggen min. Shetlandsblindheim.no er ganske enkelt å huske. Det er likevel enklest dersom dere har den på nettleserens bokmerkerad, øverst, like under adressen til nettstedet du er på akkurat nå. Ser du den ikke? Jeg kan hjelpe deg.

  • Se etter et stjernesymbol til høyre for adressefeltet øverst i nettleseren. Den stjerna skal du trykke på, men vent litt.
  • Etter at du har trykket på lenken under, trykker du på den stjerna du fant.
  • ShetlandsBlindheim.no
  • Flott. Nå har du valgt å lagre ShetlandsBlindheim.no i nettleseren. Du er snart ferdig, men får noen alternativer. Bruker du Microsoft Edge, Google Chromen eller kanskje safari? Dette er rett og slett navnet på programmet dere bruker for å «bruke internett». Programmene lagrer bokmerker litt forskjellig. Se nedenfor.

Michrosoft Edge:

Symbol for meny oppe til høyre, deretter trykker du på innstillinger og slår på «Vis favorittfeltet». 

bookmark i microsoft edge1 (2)bookmark i microsoft edge (2)

 

Google Chrome:

Du velger menyen oppe til høyre, velger bokmerker og krysser av for «vis bokmerkerad»

bokmerke i googe chrome (2).png

 

Safari (Ipad):

Velg symbolet for send, og velg legg til bokmerke. 

58373332_2086302871662704_958797654366617600_n (2)_LI.jpg

 

 

ShetlandsBlindheim på mobiltelefonen

De aller fleste av dere leser bloggen min på mobiltelefon. Da ser bloggen annerledes ut enn om dere leser den på nettbrett eller pc. Det er rett og slett fordi skjermen er mindre, og den kan vise mindre informasjon enn en større skjerm. Dere finner likevel alle de samme alternativene som på en større skjerm, men de ligger plassert litt annerledes. Det er fullt mulig å stjernemerke/lage bokmerke for bloggen min der også.

Nedtrekksmeny til venstre

Dersom dere vil like siden på Facebook, eller abonnere på innleggene slik at dere får de tilsendt på epost velger dere nedtrekksmenyen til venstre inne på ShetlandsBlindheim.no. Da får dere opp alternativene dere trenger for å like eller abbonnere. De som allerede abonnerer sier at det fungerer godt. Følg anvisning nedenfor.

Nedtrekksmeny til venstre

  • Velg Alt-sidekolonne (den med tre linjer) og du får tilgang til å like ShetlandsBlindheim på facebook, eller legge inn adressen din for å abonnere på nyhetsbrev. Se bildet nedenfor.

Tilgang til facebook og epostabbonnering1 (2)Tilgang til facebook og epostabbonnering2 (2)

 

Så mange andre alternativer har jeg ikke ennå, med mindre du kommer innom på en kopp kaffe. Gjør gjerne det!

Vis Mot, Mot til å bry deg og Mot til å leve hver eneste dag!

#MOT #Brydeg #ShetlandsBlindheim #forbilde #modig

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.