Hvordan klarer bloggerne å skrive innlegg hver eneste dag!?!

I dag har jeg faktisk ingenting å skrive om. Jeg skriver, likevel, men kanskje mest for å få tips og råd. Jeg har ikke mulighet til å skrive innlegg som Forbilde 1 og Forbilde 2 hver dag, det er forståelig. Likevel må de som ønsker å holde fast på leserne sine tydeligvis poste hver dag. Jeg har forstått det slik at enkelte bloggere skriver seg «frampå» ved at de har en bank med innlegg som de kan ta av de dagene de ikke produserer. Vel, en slik bank har ikke jeg ennå. Kanskje jeg får det en dag. 

I dag er det to viktige kamper på tv. Først skal vi se Aafk, oransje og blå, knuse Viking. Deretter skal vi se mitt United spille mot Juventus (Legg merke til at jeg er litt forsiktig med å fastslå resultat) og min favorittspiller Christiano Ronaldo. 

Ønsker samtidig å framsnakke to blogger jeg følger med på om dagen. Gode og inspirerende på hvert sitt vis. Sjekk de ut:)

http://overstokkogstein.blogg.no/

http://hverdagsaktiv.blogg.no/ 

 

 

 

8 kommentarer til «Hvordan klarer bloggerne å skrive innlegg hver eneste dag!?!»

    1. emiliebrevik: Kampene går ikke helt veien. Kanskje jeg må prøve å forhåndsskrive noen av de dagene jeg er motivert for det. Vi får se:) Håper alt er bra med deg:) Ha ei super uke!

  1. Bra reflektert:) Jeg har heller ingen sånn «bank»…En må ha tid og energi til det også… Jeg blogger sjelden i helgene, da er det andre fokus sammen med familien<3 jaja, neinei... er jo ganske ny i blokka og ikke «dreven» i det hele tatt.
    Tusen takk for tips av bloggere, følger den ene og skal helt klart sjekke innom den andre:)) inspirasjon får jeg ikke nok av:)) ønsker deg en superfin onsdag:))

  2. Jeg for min del klarer ikke å komme med noe fornuftig hver dag. Derfor legger jeg ut to innlegg i uken, på faste dager. Funker fint hittill! 🙂

  3. Har opprettet en facebookside med samme navn som bloggen. Legger ut nye innlegg der. Ellers har jeg en del grupper innenfor nettverket mitt (revmatiker) , der jeg deler innleggene.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.