I dag forsto jeg at det var Svigermor som løftet meg fram

Joda. Blogging er tidkrevende. Det er ikke innleggene alene som tar mye tid. De går stort sett raskt unna. Det som derimot er svært tidkrevende, er promotering av blogg og ikke minst å følge med på antall likes. Når det gjelder promotering og bloggtitting vil jeg rette oppmerksomheten på to personer. Først vil jeg rette en spesiell takk til Svigermor som åpenbart er min største fan. Og deretter en takk til lillebroren min, som har fulgt meg mer enn han tør innrømme. 

Selve promoteringen har svigermor hjulpet til med, og de siste dagene har jeg fått minst 5 nye følgere. Og det er 5 skritt nærmere bloggtoppen. Hun har hovedsaklig brukt sin egen instagramprofil og skamløst roset meg der. Det setter jeg stor pris på, kjære Lisa.

Jeg husker da du møtte meg første gang. På blomsterbutikken på Moa. Jeg forsøkte å gjøre et inntrykk og følte jeg gjorde en god jobb. Senere fikk jeg vite at du hadde sagt dette til Lydia…

«Han va so kjekke han høge mørke.» 

Vel, jeg er verken høy eller mørk. Det var kameraten min du la merke til. Han høye mørke…Det er tilgitt… 

 

Legger derfor ved et bilde jeg tok, spesielt til deg. Det ble tatt da jeg og Lydia reiste på en av våre mange besøk til deg i Trondhjem.

 

 

 

Moskus på Dovrefjell

 

#Shetland #Seiling #Reise #sjø #hav #Båt #Skute #Klassetur #Skoletur #leirskole #Mann #Humor #Ålesund #Kolvikbakken #Teambuilding #Mote #sjømann #Kvinne #Klær #fotball #trening

7 kommentarer til «I dag forsto jeg at det var Svigermor som løftet meg fram»

  1. Tru ej må ver en svigermors drøm eller heite det ei svigermors drøm ?😂
    Takk for fine ord uansett. Det va vel kjøttkakene i går so gjor susen🤪

  2. Og jeg som måtte inn å sjekke om du hadde oppdatert i dag😂
    Du vet, vi følgerne blir liksom litt avhengig !
    Gleder meg til fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.