I dag mistet jeg nesten livet under bloggproduksjon

Med den fengene «Someone to you» av Connors på full druser trykket jeg meg innom bloggen min for å se etter skrivefeil. Med trent øye lot jeg blikket gli raskt over skjermen mens jeg lot meg underholde av egne vittigheter.

Jeg kjenner jeg blir litt flau når jeg deler dette med dere, men her kommer det. Plutselig kjenner jeg et stikk i magen og idet jeg ser opp for å se om kolonnen rører på seg, er den borte.Kolonnen var rett og slett borte vekk. Jeg kleier med nøkkelen, trykker på ignition og spinner av gårde i håp om å likevel få kjøre igjennom. Bilene bak meg fulgte etter og jeg øyner et lite håp da jeg ser at en følgebil flytter på seg. Da jeg kom fram til tunnelåpningen hadde følgebilen flyttet seg for å stoppe meg. Og selvsagt ikke bare meg, men de tretti bilene som kom bak meg også. Da innså jeg at min egen selvopptatthet sørget for at en hel del biler måtte vente i tretti minutter ekstra. på grunn av selvdiggeren i meg. 

Like etter skjer det som måtte skje. En bildør smalt bak meg og i sidespeilet kunne jeg skimte en stor og mørk skikkelse komme framover mot meg. Jeg låste bilen, sank ned i setet og lukket øynene. Med tunge skritt og knyttede never kommer personen opp på siden av bilen min. En bitteliten Mini. Han ser ned på meg. Og går sakte forbi, sakte i pissregnet. Han stoppet ikke, men gikk videre fram til følgebilen. Der vifter han litt med armene og jeg innbiller meg at de peker på meg og gjør en eller annen avtale. Deretter kommer han imot meg og jeg gjør meg klar til å trekke på skuldrene, folde hendene eller rekker fram en cola som plaster på såret. Mannen gikk videre. Heldigvis, selv om jeg hadde fortjent skikkelig juling. I den samme kolonnen sto antakeligvis flere som kom fra arbeid. Tenk på de som skulle videre og ut på Godøya. Jeg er så uendelig lei meg for det jeg forårsaket. Beklager. 

#Shetland #Seiling #Reise #sjø #hav #Båt #Skute #Klassetur #Skoletur #leirskole #Mann #Humor #Ålesund #Kolvikbakken #Teambuilding #Mote #sjømann #Kvinne

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.