Bidrag til Blindeforbundet

Syver og andre blinde er tjent med at samfunnet er klar over hvilke utfordringer blinde møter i hverdagen. Syver og andre blinde trenger opplyste medmennesker som har kunnskap om hvordan møte og tilrettelegge for bevegelseshemmede, slik at de kan leve liv fulle av muligheter.

Jeg har bursdag i dag og blir 36 år. Det jeg ønsker meg aller mest i hele verden, det kan jeg ikke få. Syver får ikke synet tilbake. Derfor ønsker jeg meg opplyste medmennesker som gjør alt i sin makt for å berike livene til alle de som lever med utfordringer. Beriker livene deres ved å være tilstede når tunge tak skal taes. Ved å tilby en hånd i vanskelig terreng, en skulder i sorgfulle stunder, en high Five etter store prestasjoner. Dette kan ikke kjøpes for penger. Dette kan du gi helt gratis og som en bonus beriker det ditt eget liv også.

Jeg startet en innsamlingsaksjon på Facebook hvor jeg ønsker å donere beløpet til Blindeforbundet. Jeg legger ved lenke til innleggey mitt her, slik at du kan se på teksten jeg skreiv.

Vis MOT, Mot til å bry deg!

Innsamlingsaksjon for Blindeforbundet

#Mot #leve #familie #livsmestring #blindeforbundet #Brydeg #drømmer #vennskap

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.