Katter lokker til seg en haug av lesere! Gjør kona mi det?

Mitt største ønske er å kunne bruke bloggen min til å fremme positive holdninger og bidra til at bloggverdenen blir litt mindre rosa. Det er ikke slik at jeg gjør hva som helst for å få det til, men kona mener noe annet. Jeg tror at hun håper, uten å ville innrømme det, at bloggen min skal være hennes kanal for å nå ut til et enormt publikum. Det har jeg tenkt til å hjelpe henne med. Hun har så mange ferdigheter jeg vet hun egentlig vil at offentligheten skal vite om. Derfor har jeg bestemt meg for å opprette en egen kategori for henne på bloggen min. Det har hun fortjent!

Lydia sine største og viktigste ferdigheter:

Turn: Hun går lett i spagaten og er så myk at hun helt sikkert kan bite seg i tåa. Jeg er usikker hvordan dette skal presenteres. Hun turner stort sett i senga (Mamma og svigermor, jeg bare tuller).


Dikt: Det som kanskje er hennes absolutte kjennemerke, er diktingen hennes. Del gjerne med oss de bursdagsmeldingene dere har fått av henne gjennom de årene dere har kjent henne. Det er garantert ikke få tulledikt hun har sendt dere. Jeg skal dele noen av de hun har sendt meg.


Sang: Lydia er helt rå til å synge. Spesielt tullesynge. Og det kan være irriterende. Ikke alltid irriterende bra, men skikkelig irriterende. Hun har en enorm kraft og stemmekontroll som jeg heldigvis får pause fra en sjelden gang.

Dans: Vel, kanskje er det egentlig dans som er hennes største ferdighet. Det er umulig å bestemme seg for hvilken stil, men hun har et bevegelsesregister som selv de proffeste av proffdanserne i skal vi danse ville misunnet henne. Og er det en ting som Lydia virkelig har forstått når det gjelder dans, så er det at hele kroppen må med, også ansiktet.

Det er ikke slik at jeg ønsker å la min kone fremstå som perfekt. Dette er ikke ment som selvskryt, hvor jeg viser dere hvilket kupp Lydia var for meg. Jeg ønsker å la Lydia skinne litt. Slik at jeg viser at jeg setter pris på henne gjennom annet enn en sjelden kvast med blomster. 

Legger ved et par bilder av henne slik at dere vet hva dere har i vente når innleggene mine om kona mi dukker opp.

Ja, hun har et litt leit overbitt. Heldigvis er det ikke skjemmende.

Her lokker hun meg med et drops. Lurer på om det er søppeldynga.

 

#Konami #Konatil #love #humor #kjærlighet 

10 kommentarer til «Katter lokker til seg en haug av lesere! Gjør kona mi det?»

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.