Lite aktivitet på bloggen, men jeg kommer sterkere tilbake!

Det har ikke vært tid til så mye blogging i det siste. Håper på å komme sterkere tilbake og at dere liker det dere leser. Jeg forsøker å skrive litt variert, med ønske om at i alle fall noen av innleggene treffer dere litt i magen, eller hjertet. Og så håper jeg at noe av det jeg skriver også kan virke inn på humøret. 

Jeg arbeider fortsatt med å få til et nytt design på bloggen min, men i mellomtiden får den være som den er. Jeg har samlet noen av de innleggene som betyr mest for meg i kategorien Forbilder og inspirasjon. Gi meg gjerne tilbakemeldinger via messenger på facebooksiden min. Her er lenke til den. https://www.facebook.com/ShetlandsBlindheim/

Jeg deler en lenke med dere om en supersprek mann. Erling heiv seg på sykkelen etter tapt veddemål og syklet 520 km for å se Aafk mot Strømmen i forrige uke. Han viser at han både er sprek og en mann som holder ord:p En pappa å være stolt av, Synnøve​!

Tråkket til for Tangotrøyene

Saken fra Aafk.no er verdt å lese.

Godt jobba, Erling​!

Ha en strålende kveld videre, og ha ei super uke!

Mvh. Øyvind Blindheim

4 kommentarer til «Lite aktivitet på bloggen, men jeg kommer sterkere tilbake!»

  1. Det går så fint, tenker i de baner selv. Alltid koselig å lese innleggene dine uansett. Håper du får en super fin dag:))

    1. Anonym: Takk for fin tilbakemelding. Det er nok viktig å la blogg være blogg innimellom. Andre ting er viktigere. Og så må jo blogginnleggene helst komme som et resultat av indre motivasjon. I alle fall dersom den skal overleve over tid…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.