Overraskende flukt fra fnisete frøkners førjulshandel?

Følg meg på instagram: Blindoy83

Følg meg på Facebook: ShetlandsBlindheim


I dag gikk vi for burger til middag. Ikke slike deilige hjemmelagde med smakfull cheddarost, men likevel en middag for fem på byens Burgerking. Det var far og sønn som meldte fra om ønsket sted, og svigermor var selvsagt med. Noe som viste seg svært så beleilig etter måltidet. Løkringer med dip glei glatt ned akkompagnert av gurglevann med colasmak. Jeg gikk som vanlig for en dobbelburger, og kona gikk for en enkel, heldigvis. Ungene lekte et par minutter med plastlekene som fulgte med barnemenyene, før de tok av seg skoa og sprang inn i sjappas lekerom. Idyll, men kortvarig.

Det tok ikke lange tida før jeg kjente at kjøpesenteret ikke ville ha ham der mer. Og ikke uventet var de tredve minuttene det tok å fortære burger og brus, omtrent så lenge jeg maktet å motstå senterets press om å forlate området. Og brått gav jeg etter. Med alle positive handleopplevelser blokkert ute, inntok jeg en slags komisk offerrolle, og sa: Jeg må hjem! Selv om spisestedet lå i senterets kjeller, med nødutgang til gatenivå, og manglet utsikt til kjøpesenterets mange butikker, var det likevel så vanskelig å oppholde seg der at tiltak måtte iverksettes, strakstiltak. Heldigvis, og takk og lov for det, hadde svigermor kjørt egen bil. En bil som ble redningen. Med blanke øyne og bedende blikk tigget jeg til meg svigermors nøkkel, og fem minutter senere satt jeg i bilen på vei hjem. Og når jeg ser hva jentene kom hjem med, er jeg så inderlig glad for at jeg klarte å redde med meg Syver, guttungen på seks, hjem. For hjemme fikk vi spille playstation og spise karameller. Og jeg tør påstå at det var hakket kjekkere enn det jentene dreiv på med. De kjøpte nemlig julepynt, sugerør, glitterlim og sovemasker!

6 kommentarer til «Overraskende flukt fra fnisete frøkners førjulshandel?»

  1. kjente jeg fikk nesten litt pustevansker der under den gode beskrivelsen av senteret, men løste seg i takt med tiggingen av bilnøkkel fra svigermor, phu… Så kos med playstation:))
    Ønsker deg en fin og god dag:)

  2. Du kunne kanskje ha rydda kjøkkenet før du tok bildet? Tipper fruen i hus ikkje likte at du prioriterte spilling før rydding?

    1. Muggen: Mange vil nok være enig med deg, men å rydde opp rotet til andre er ikke min jobb. Neida, tulla! Det er viktig å ikke gjøre seg til for kamera! Det vi leverer skal være ekte vare! Basta!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.