På restaurant med en venn

Reklame – Samarbeid – Konkurranse

Mer informasjon på ShetlandsBlindheim sin facebookside.

For noen uker siden var jeg på restaurant sammen med en kamerat. I forkant av restaurantbesøket hadde jeg vært tydelig på at jeg trengte å komme meg ut en tur. Det har blitt få turer ut av huset uten ungene de siste månedene, og jeg tenkte det ville gjøre godt å skravle litt sammen med venner. Vi skulle egentlig møtes på café. Ettersom dette var på en hverdag, møtte vi låste dører flere steder. Planen om cafébesøk ble oppgradert til restaurantbesøk hvor vi slo til med en pizza før kaffen.

Vi blei sittende å prate ganske lenge, og flere ganger tenkte jeg at jeg var glad for at jeg ikke blei hjemme. Jeg var glad for at jeg tok turen og greip muligheten til å ha det kjekt med venner. For det er nemlig slik at det koster litt mer enn før, å finne på noe med andre. Det mest behagelige akkurat nå, er å ligge på sofaen, se en eller annen serie sammen med kona. Jeg tror hun også har det sånn nå. Det blir slik når en mangler overskudd og livet er litt kjipt. Når livet er litt vanskelig, uavhengig av årsak. Men kanskje er det da du virkelig trenger en kamerat som finner tid til deg. En kamerat som gir deg muligheten til å dele litt av det vanskelige, om du ønsker, eller gir deg muligheten til å tenke på noe helt annet.

Etter pizzaturen, som også endte med å se Barcelona banke Liverpool, begynte tankene om et slikt blogginnlegg som det her. Et blogginnlegg hvor leseren får mulighet til å invitere med seg noen på café. Et cafébesøk som kan bety mye for noen. Et cafébesøk med fokus på å pleie relasjonen til en du bryr deg om.

For noen måneder siden solgte vi noen stoler som lå på loftet. De skulle brukes på Moa Let’s Eat. For noen uker siden var jeg innom for å se hvordan de tok seg ut der. Da fant jeg ut at Moa Let’s Eat har blitt mye større. Med mange gode sittegrupper og den samme gode maten, kan en trekke seg bort fra kjøpesentergangen og slappe av. Snakke sammen uten å bli forstyrret av forbipasserende. Og dette skjer på «gamleMoa», lengst vekk fra Odeon! Det liker jeg! Det vil jeg promotere!

Så hvem vil du ta med deg dit? Kanskje du har en venn du sjelden ser? Kanskje du har en venn som trenger en oppmuntring? En venn som trenger en prat? Eller du, kanskje det er du som trenger cafébesøket? Kanskje det er du som trenger en oppmuntring, og du vet akkurat hvem som kan få deg til å føle deg bra? Kanskje det er du som har litt mange baller i luften for tiden, og trenger et avbrekk med en venn som betyr mye for deg?

Du kan vinne lunch for to på Moa Let’s Eat

Dersom dere leter opp ShetlandsBlindheim sin facebookside kan dere delta i en konkurranse hvor dere kan vinne lunch for to på Moa Let’s Eat. Informasjon om konkurransen finner dere i det nyeste innlegget der.

Det er kanskje ikke så viktig hva dere snakker om når dere møtes, men jeg oppfordrer dere til å framsnakke hverandre, framsnakke andre, være gode lyttere og vise omsorg. Og om dere ikke blir trukket ut til gratis lunch, kan dere jo likevel ta initiativet til å møte noen. Gjør det akkurat nå da.

Flere bilder kommer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.