Penger på 1, 2 og 3! Fra loft til lommebok!

Les gjerne forrige innlegg om loftsryddinga: HER!

Bilde av huset for et par år siden, før vi pusset opp.

Vi tok over barndomshjemmet til kona mi, Lydia, i 2011. Et velholdt hus som vi likevel har gjort temmelig mye med. Maling, maling, maling og litt beis, samt nytt tak, nytt kjøkken og totalrenovering av hovedetasjen. Vi er veldig fornøyd nå, selv om jeg aner at noe er på gang når jeg ser Lydia sin aktivitet på sidene for kjøp og salg på facebook. Jeg ser flere ørsmå tegn og leser henne like godt som mannfolk flest leser konene sine.


Lydia sa:»Vi skal rydde loftet. Der e så mykje vi kan kaste. Vi gjer det no i haustferien.»

Jeg sa: «Kan vi ikkje bare slappe av da? Vi rydda no der for nokken år siden. Vi heiv no masse da!»

Lydia sa: «Vi kan no starte med dissa kassene dine. Dei med alt mulig som du har samla på av ( skrot, red.anm.)…ting du ikkje trenge!»

Jeg sa: «Tror du der e nokke vi kan selge da?»  (slik at øyvind kan få kjøpe seg nytt kamerautstyr, red.anm.)

Lydia sa: «Ja, vi har no stolane (som Øyvind vil ta vare på til ungenes konfirmasjon, red.anm.) da? «

Jeg sa: «Dei må no vi beholde. Vi kvitta oss jo med seks stykke for tre-fire år siden.»

Lydia sa: «Bla, bla, bla!» (Lydia hadde så mye på hjertet etter dette at ettersom dette er en enkel fritidssyssel, kan jeg ikke bruke mer tid på hva hun sa)

Jeg sa: «Som de befaler, kjæresten min (Dette er selvsagt bare oppspinn, selv om utfallet av det jeg sa ble omtrent det samme).


I går kveld da jeg satt og reflekterte over samtalen, under en het kamp mot lokale Vex’s på maskinplaneten Nessus i Destiny 2, kom jeg fram til at Lydia er sjefen. Loftet er nå fullstendig ryddet og rent.  Sekk på sekk og kasse på kasse er gjort klare for dynga. Selvsagt veldig lite av mine ting, ettersom det meste av det jeg har tatt vare på er verdt å ta vare på. Og det som viste seg å være mest innbringende av alt var stolene jeg ønsket å ta vare på til ungenes konfirmasjon (Ungene er 6 og 7 år). Vi hadde nemlig ti reservestoler på loftet!

TI STOLER! Disse fikk Lydia solgt på facebook. Hun fikk solgt de for en solid bunke grunker! Det hadde vært en het budrunde og de TI stolene ble omsider solgt. Tell stolene på bildet over,og forstå hvorfor kona gikk i svart!

I all ryddinga hadde jeg gjort et raskt overslag og kommet fram til at vi hadde ti stoler. Ikke ni, slik som realiteten var. Min kjære, elskede kone kunne fortelle meg at hun ble temmelig…sint. Heldigvis løste det seg og kunden fikk de ni stolene vi hadde.

Her er pengene vi tjente på stolene.

Her er de superhyggelige kjøperne som skulle bruke stolene på spisestedet Let’s eat på Moa. Der kan du prøvesitte stolene i nær framtid. Gjerne med en noe godt å spise eller drikke. Stikk innom der:) (IKKE REKLAME, eller, ikke ment som)

Og disse pengen går nok ikke til fotoutstyr…


#Penger #GJENBRUK #RYDDEMANI

4 kommentarer til «Penger på 1, 2 og 3! Fra loft til lommebok!»

  1. Kjære sussebass! Den dagen du kvitta dej med alle permane dine(25 stk), bozzelinilommeboka frå 1995, akvarieutstyr og(hold dokke fast) moskushåret du rappa frå Dovrefjell…DÅ kan vi begynne å snakke om fotoutstyr. Vi kan i alle fall dele 50/50 på innkomsten! Suss

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.