ShetlandsBlindheim, et modig forbilde

For en utrolig spennende reise min korte bloggkarriere har vært. ShetlandsBlindheim skulle i utgangspunktet kun være humor og reise. Men fra humor og seilas havnet jeg borti litt alvor også. Jeg blei modigere og ønsket å være et forbilde. Jeg har fått kontakt med mange spennende mennesker og endelig turt å skrive for andre enn meg selv. Jeg tok mot til meg og ble raskt modigere. Og kanskje er det egentlig det jeg er mest fornøyd med ved hele reisen. At jeg selv viser mot nok og sier at jeg vil være et forbilde. Et forbilde som skriver både for meg selv og andre.

Skoletur med Statsraad Lehmkuhl

ShetlandsBlindheim i Lervick med Statsraad Lehmkuhl 2018

Høsten 2018 blei jeg med på en utrolig spennende seilas til Shetland. Sammen med voksne og ungdommer fra Kolvikbakken skole, mønstret vi på Statsraad Lehmkuhl i Ålesund og satte kurs mot Lerwick på Shetland. Det var mange spente seilere. De aller fleste hadde aldri vært med på en slik reise før. De aller fleste var forberedt på å bli sjøsyke. De aller fleste, bortsett fra meg. En hel tablett med postafen virket nemlig i det meste laget. Derfor forsøkte jeg å dele den med andre. Dette kom jeg til å angre på senere. Virkelig angre.

Rester av postafenen jeg absolutt burde tatt før turen.

Vil du se mer fra turen?

Bloggen min var et resultat av en fantastisk tur til Shetland. Jeg legger ved lenke til et av hovedinnleggene om turen nedenfor. Det innlegget inneholder lenker til andre innlegg om turen. Lenkene fungerer, men det gjenstår fortsatt litt arbeid med å få videoene på plass igjen etter at jeg skiftet plattform.

7 grunner til at du bør reise med Statsraad Lehmkuhl til Shetland

Vil du ha kontakt med Statsraad Lehmkul? Se her: Statsraad Lehmkuhl

Vis MOT, Mot til å leve hver eneste dag!

#ShetlandsBlindheim #Statsraad Lehmkuhl #Forbilde #Mot #livsmestring #Blogg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.