Sponsing eller giveaways? Skattemyndighetene følger med!

Jeg må bare klargjøre en vesentlig ting. På forrige blogginnlegg var jeg ikke helt tydelig på hva det var jeg hadde blitt sponset med, og slik er det vel med mange bloggere. Dere som leser blogg skal ha klare beskjed om et innlegg på en eller annen måte er sponset. Det skal komme tydelig frem om bloggeren får betalt, med penger eller produkter, for det han eller hun skriver om.

I mitt tilfelle ble jeg tilsendt en kalender, noen tegnebøker, medisinsk utstyr og annet, av en venn. Om dette har noe med bloggen min å gjøre i det hele tatt, kan være vanskelig å si. Samtidig er det ikke godt for meg anta verdien på det som ble sendt meg. Jeg har forstått det slik at gaver verdt over 1000 kroner skal meldes inn til skattemyndighetene. Da er det snakk om den totale verdi av gaver over et kalenderår. Det vil si at en blogger ikke kan motta mye før det blir ansett som skattbar inntekt. Tenk over det før dere begynner å vifte med sponsede produkter i bloggene deres! Det skal i alle fall jeg!

En hilsen sendes skattemyndighetene, som har en utrolig vanskelig jobb for å avdekke skatteunndragelse i bloggverdenen!

8 kommentarer til «Sponsing eller giveaways? Skattemyndighetene følger med!»

    1. Anka Jaan: Takk. Er spent på om balansen mellom humor, alvor og litt tankespinn rundt blogg kan holde på folk i lengden. Det har gått bra til nå, men jeg ønsker jo å levere over tid:)

  1. Sant! Jeg har blogga nå i 3 uker, og tenker at å by på seg selv på godt og vondt, er en god nøkkel så lenge vi er ærlige 😀 Humor vil også alltid være en lur ting *tommel opp*. Ha en gøyal kveld 🙂

  2. Skattemyndighetene har da en vanskelig jobb, det er jeg enig i. Fint at du deler av deg, det er ikke så lett å vite opp og ned på det dette. Jeg er ganske ny i blokka jeg også… og veldig enig med Anka her, være seg selv på godt og vondt og ærlig, humor om en mestrer:)) Jeg digger bloggen din og du er en god formidler og kan «trylle» med ord, alltid koselig å lese bloggen din:)) Jeg kan «føle» på stemningen, få en følelse av å «være i innlegget» og ingen problem med å skape meg bilder i hodet når jeg leser innlegg fra deg. Det betyr mye for min del. Håper du når langt og enda lenger på hva du vil og drømmer om:)) Ønsker deg en super fin mandag:))

    1. Orkidedatter: for en fantastisk tilbakemelding å våkne opp til! Nå blir jo dagen min strålende uansett hva jeg møter på! Det gir så mye deilig energi å få høre at en når fram med det en legger innsats i. Jeg har alltid hatt lyst til å skape noe. Kanskje er det dette, kanskje noe annet, men likefullt er jeg godt på vei! Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.