SPØRSMÅLSRUNDE, Feel free!

Familieselskap

I dag har den flotte familien min vært i selskap til min svigerinne. Det var veldig kjekt! Nydelig mat og deilig kake. Jeg var selvsagt forberedt på å snakke om bloggen min og hvilke intensjoner jeg har med den, men det slapp jeg. Egentlig var det greit ettersom intensjonen min med bloggen fortsatt er noe uklar, både for lesere og meg selv. I søken etter innlegg som kan kjøres noen lunde fast hver uke, velger jeg å prøve meg på spørsmålsrunde. Dere må gjerne spørre om hva som helst, men jeg foretrekker vel egentlig emnene som står listet opp under.

 • Musikk
 • PS4
 • HIFI
 • Seiling
 • Klasseturer
 • Skole
 • Fotografering
 • Samliv
 • Kona mi, Lydia


Har du lest disse innleggene mine?

Verdens beste kokosbolle!

Tilbakeblikk: Båttur med svigerfar

Frampek! Modell i boks, og opptil flere potensielle sponsorer er på banen.


#Familieliv #Samliv #Hverdagsliv #Spørsmålsrunde #Blogging #Foto #HIFI #Fotografering #PS4 #Tur

20 kommentarer til «SPØRSMÅLSRUNDE, Feel free!»

 1. Kjære Øyvind.
  Jeg er såååååå glad for at du ønsker samlivsspørsmål! Endelig vil du øse av all relasjonskompetansen du har opparbeidet deg hjemme sammen med Lydia.
  Jeg ønsker å være anonym, men kan røpe at jeg er 44 år og har vært gift i 20 år. Ydmyk som jeg er, synes jeg alltid det er viktig å lytte til vante fjellfolk/ sjøfolk.
  Hva er dine topp 10 triks/råd for et langt og lykkelig samliv?
  Mvh
  Skjongfrue

  1. Skjongfrue: Flotte spørsmål. Usikker på om jeg har noe som helst å komme med til en så rutinert frue som dem, men jeg skal forsøke. Om det blir en topp ti, topp sju eller topp tre, får vi se. Og du ønsker vel helst svar via video?

 2. Spørsmål; Korleis fungerer kombinasjonen samliv/familie/KONE og musikk/hifi/ps4? Går det smertefritt, eller må du av og til gjere harde prioriteringar?

 3. Heia 👍
  Jeg undrer meg på dette med voksne som sitter å spiller spill via tv- skjermen!
  Hvilke syndromer er det? Tenkte det var forbeholdt barn jeg men?
  Er ikke det sløsing av tid? Går jo utover kona da med ekstra husarbeid.
  Hva tenker du om det du som skriver i bloggen at du er lærer!
  Gjort deg noen tanker?

  1. Dordy: Hei Dordy. Fryktelig synd at du har gitt opp curlingkarrieren din. Når det gjelder spørsmålet ditt, ønsker jeg å rådføre meg med en jeg kjenner. Det kan av og til være lurt å tenke før en poster på verdensveven. Og så kunne det selvsagt hjelpe meg om du kunne fortelle litt om dine egne spillvaner. Løser du en minesveiper i ny og ne, eller går det mest i bridge og «Fire på rad»?

 4. Nå som du har blitt blogger, får du mindre tid til andre praktiske ting?,
  om du ønsker kan du capsen levert på døra

 5. Jeg er ingen gambler så spill for meg blir vanskelig å uttale seg om.
  Jeg kjenner bare til en i min familie som spiller litt av og til, så derfor jeg undret om du kunne ytre dine meninger om dette temaet.

 6. Dordy: Håper han tar meg med i videobloggen, for når det kommer til middelaldrende menn og spilling har jeg MYE å komme med. Eller middelaldrende menn og blogging… spent på svaret til skjongfrua om et godt samliv…

  1. Kona til blogger: Vel, jeg er usikker på hvor nyansert bilde jeg skal gi av min egen og andres spillaktivitet. Det kan være at jeg ikke bør slippe til kona på bloggen, men samtidig ønsker jeg jo å svare så ærlig som mulig. Vi får se.

 7. Håper du tar imot spørsmålet mitt selv om det egentlig var i går.. Men; får man dametekke av å blogge?

  1. Hellkåsa: Hei. Jeg tar alle innsendere på alvor. Og så får jeg nok uansett bare svart på noen av de titalls innsendte… Et interessant spørsmål som sikkert er mulig å finne et svar på. Du hører fra meg!

  1. Lisa: Vurderer du å skifte beite? Dersom jeg fikk velge en gang til, tror jeg at jeg ville valgt læreryrket, men kanskje valgt en annen fagkombinasjon. Men jeg beundrer stort de som jobber i helsevesenet, enten det er sykehus, eldreomsorg, psykiatri eller de ulike legekontorene rundt i landet. De gjør en kjempejobb!

 8. Hei. Er det press som blogger å poste hver dag? Blir det som en avhengighet? Og taper man mange lesere om man pauser en uke? Stå på med super blogg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.