SPØRSMÅLSRUNDE, statusrapport!

Utstyret er klart til videoinnlegg på bloggen. Altså, videoutstyret er klart til blogginnlegg. Nå mangler det bare å få på plass noen siste kulisser til innspillingsstudioet. Jeg kunne selvsagt svart på spørsmål via webkamera, men det har du sett gjort før av hundrevis av bloggere. Vi bloggere må tørre å tenke nytt! Vi må utfordre oss selv slik at vi når vårt publikum på nye måter. Vi må etterstrebe å gi publikum også det publikum ikke vet at de vil ha. Dette tar tid.

Det var i disse innleggene jeg åpnet opp for spørsmål.

Spørsmålsrunde, feel free 1

Spørsmålsrunde, feel free 2

Siden dere må vente så lenge på svar fra meg, legger jeg inn en lenke til til en video på min instagramprofil. Kanskje den er et hint om hva som kommer?

På løpetur, med luftet lur.

Instagram: Blindoy83

Her er en bitteliten smakebit av hva dere kan finne på min instagramkonto, Blindoy83

Bildet er lagt ut uten tillatelse fra kona mi, Lydia. Og det har selvsagt altfor få likes!


#humor #mote #Hår #Skjegg

4 kommentarer til «SPØRSMÅLSRUNDE, statusrapport!»

  1. Gleder meg stort til studioet er klart og produksjonen med løpende utlegg/innlegg er igang. En bikommentar til Instabildet: tror de fleste menn ville vært superhappy med LOTR maraton fremfor TV2 livsstil, Kadashians og Åndenes makt 😉

    1. Anonym: Beklager å måtte si det, men de gangene Lydia frister meg med morsomme aktiviteter, ender det som regel med skuffelse. Spesielt hvis det er snakk om sci-fi, eventyr eller «hatteserier»! Heldigvis er det stort sett luksusfellen, bloggerne og sinnasnekkern det går i, og ikke de du nevnet. Ha en fin dag, Anonym!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.