Syver, et modig forbilde!

Mange var rørt da Syver gjennomførte Valderløpet i år. Med største selvfølgelighet sprang han sammen med resten av vennene sine og viste alle hvor modig han er. Mot trumfer begrensninger, hver eneste gang!

Syver, Ylva og Theo gjorde en super innsats på Valderløpet 2019

Onsdag denne uka deltok Syver og Ylva på Valderløpet. Jeg hadde virkelig ikke trodd at Syver ville delta, ettersom synsutfordringene hans er så store som de er. I forrige uke, da barneidretten skulle trene til Valderløpet, blei bekymringen min forkastet og erstattet av et sterkt håp. Et håp om at Syver sin vilje og motivasjon for å delta skulle bli rikelig belønnet. Det at han ønsker å delta på alt det som kameratene hans deltar på, og med gliset på plass og humøret på topp, gjør meg utrolig stolt.

Valderløpet er et utrolig positivt og viktig bidrag i lokalsamfunnet!

Øy-Blikk, lokalavisa vår

Det var stor stas da jeg fortalte Syver og Ylva at lokalavisa Øy-blikk ønsket å lage en sak om dem. Og at de skulle bli intervjuet og tatt bilder av var bare fryktelig spennende. De gledet seg masse til å delta i det 360 meter lange løpet. De visste at det var trommet sammen en solid heiagjeng og gledet seg til å gjennomføre. Og de gjennomførte løpet med iver og godt humør. En utrolig rørende opplevelse for mange av de som sto rundt løypen og heiet på dem.

Syver er et av mine største forbilder. Han håndterer alt det han møter av utfordringer med godt humør og vinnerinstinkt. Og han viser at alt er mulig å takle. Alt kan håndteres, bare vi konsentrerer oss om det som skjer her og nå! Der har vi voksne mye å lære av barn.

Takk til alle som heier på oss. Takk til alle som gir oss positive tilbakemeldinger og energi til å stå på videre. Dere er gull verdt for oss. Og vit at dere kan være gull verdt for mange andre.

Vis MOT, Mot til å leve hver enste dag!

#MOT #Modig #Forbilde #Valderløpet2019 #Blindeforbundet #giske #Valderøya #Valder #shetlandsblindheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.