Tåkeland med lovnad om sol

I dag ligger det tykk tåke over øya. Heldigvis fikk en biltur meg til å oppdage at den ikke ligger tykt over alt. Sola treffer Valderøya flere steder, den har bare ikke sluppet helt til på Nordstranda der jeg bor. Heldigvis vet jeg at den forsvinner. Av erfaring vet jeg at den ikke ligger lenge. Og om jeg vil bort fra den, setter jeg meg bare i bilen.

Vi lever i tåkeland for tiden, billedlig. Slik er det når en lever med sykdom i familien. Slik er det når en lever med sorg. Enkelte dager er det rett og slett umulig å slippe unna den. Heldigvis har vi erfaringer som har lært oss at vi får dager med full sol også. Dager som i dag.

Dagen i dag byr på opplevelser som virkelig vil gjøre godt. Vi er invitert på fotballkamp. Vi skal se Aafk-Tromsdalen, og vi gleder oss masse! Oppdatering med bilder kommer, men nå får det holde med lovnader om solskinnshistorie.

I dag kan dere lese om meg i lokalavisa Øy-blikk. Etter å ha sagt ja til å skrive for de, 1.april, hadde jeg rett og slett glemt helt av praten jeg hadde med Øyvind Snorre i avisa. Og plutselig fikk jeg dette bildet fra en kamerat:)

Jeg har sagt ja til å skrive tekster for de av og til. Det blir spennende, og en helt ny erfaring. Fra å ikke tørre skrive noe som helst i fjor høst, er jeg nå tilgjengelig i ei avis. Hurra for eget mot, og hurra for alle som framsnakker slik at en faktisk tør prøve noe nytt!

4 kommentarer til «Tåkeland med lovnad om sol»

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.