Tenk å få avslutte arbeidsuka i gymsalen med gode kolleger!

Det er kjekt å arbeide på Kolvikbakken skole. Jeg er heldig som får arbeide med ungdom. Det er både spennende og utfordrende. Og så er jeg heldig som får gjøre dette arbeidet sammen med gode kolleger. Kolleger som får meg i godt humør.

Når arbeidsuka er over, krones den med Kollagymmen. Dette er en videreføring av Kollajoggen hvor vi stort sett var på joggetur sammen, men de siste årene har vi stort sett vært i gymsalen. Da passet det bedre med Kollagymmen. Etter at elevene har reist hjem møtes vi for å trene sammen og vi spiller stort sett innebandy. Med høy puls, og kølleføring, har vi det skikkelig gøy sammen. Vi blir bedre og bedre, og flere og flere. Vi er stort sett så mange at vi får bruke hele gymsalen. Jeg elsker å avslutte uka slik. Med høy temperatur, både i toppen og kroppen, latter og smil. En deilig måte å starte helga på!

Kjekt å høre at mange andre kollegium trener sammen. Det er en fin måte å bygge gode relasjoner på.

2 kommentarer til «Tenk å få avslutte arbeidsuka i gymsalen med gode kolleger!»

  1. Veldig kjekt å ha kollegiale samlinger med fysisk aktivitet. Høres ut som dere koser dere 🙂 selv er vi et par som løper sammen og trener mot vårens bergen city maraton. Da er vi mange gode kolleger som deltar i stafetten. Kjekt og sosialt! God helg!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.