Tre potensielle sponsorer er kontaktet. Modell i boks!

Sponsorene er allerede igang med å sette sammen en kombinasjon av antrekk med utgangspunkt i min bestilling. Maritimt, klassisk og anvendelig. Arbeidet med å få inn modell gikk smertefritt. Kona stiller villig ettersom det gir henne kontroll over hva som legges ut. Tror hun…

Lydia i en tidløs genser og skoleveske fra 60-tallet. Hatten er fra 50-tallet og kikkerten er skaffet fra militært overskuddslager


#Shetland #Seiling #Reise #sjø #hav #Båt #Skute #Klassetur #Skoletur #leirskole #Mann #Humor #Ålesund #Kolvikbakken #Teambuilding #Mote #sjømann #Kvinne #Klær

14 kommentarer til «Tre potensielle sponsorer er kontaktet. Modell i boks!»

  1. No har ikkje eg blogga så lenge som deg så, det har faktisk ikkje meldt seg nokon modellar. Litt redd for å bruke Thomas. Det går så lett til haude på han om han får litt for mykje oppmerksomhet :p
    Kanskje eg må spørje din om ho kunne tenke seg å stille? Eg har ein lekker hammer eg skulle ha vist fram! For ikkje å snakke om drillen!
    Når eg tenke meg om så hadde det vore kjekt med ein manager og=)

  2. For en super blogg! Så informativ, og ikke minst motiverende for å dra på seiltur! Jeg blir også sjøsyk! Tenk det, for et sammentreff! Hva er dine ti beste tips for å bli en superlærer som deg? Og hvilken frisør bruker du?

    1. Hellkåsa: takker! Jeg har merkelig nok ingen fast frisør, men håper å finne en som kan gi meg Oslosveis som i ungdomstida. Om jeg jeg er så super lærer vet jeg ikke, men jeg er skikkelig glad i folk. Det er vel en god start. Dra på seiltur, men husk postafen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.