VIS MOT og vis til gode FORBILDER – Merete

I denne storyen var det én spesiell person som fikk oppmerksomhet. Jeg ønsket å rose henne for den viktige jobben hun gjorde for meg og min familie, og helt sikkert mange andre. Jeg ønsket også at innlegget skulle bidra i kampen mot kreft. Derfor ble det lagt inn lenke til Hegeprosjekt2018. Hege har gjort en fantastisk jobb for å samle inn penger til kreftforeningen i mange år. Ved å lage ett bilde for salg hvert år, hvor alle inntekter gis til kreftforeninga, har hun gitt et viktig bidrag til kreftsaken.

HegeProsjekt

Innlegget er dessverre ikke mulig å hente fram igjen etter at det ble slettet, men jeg arbeider med å lage et nytt, hvor jeg bruker de delene av tekst jeg har klart å hente fram igjen.

#MOT #Venn #Kreftforeningen #Åsesykehus #HEGEPROSJEKT2018

4 kommentarer til «VIS MOT og vis til gode FORBILDER – Merete»

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.